rust1

Het is even rustig op dit moment. Een week even niets gedaan op spiritueel gebied en me vooral bezig gehouden met aardse dingen : lekker eten, mijn hobbies, veel films en series gekeken op mijn mediaplayer. De komende weken zullen er nog huiszuiveringen gebeuren want ik moet nog het een en ander bijleren. De veranderingen in de negativiteit betekenen ook veranderingen in je manier van zuiveren en stelt hogere eisen aan mijn paranormale gaves. Nog niet alles is goed ontwikkeld en ik moet daar zeker veel tijd in investeren om het maximale uit te halen. Aan de ene kant is er nu ook een leegte ontstaan omdat je vaak op pad bent en aan de andere kant wordt je min of meer gedwongen om een keuze te maken. Mag ik wel over een keuze spreken ? Het is eerder een verplichting geworden : wil je verder gaan dan moet je dit leren. Aan de ene kant heel vervelend omdat je toch mensen wilt helpen maar aan de andere kant besef je ook dat je jezelf moet kunnen beschermen.
Bijzonder omdat je een van de weinigen bent die hiervan bewust bent. Zoveel mensen zijn drager van negativiteit of raken besmet. Ik ben de afgelopen weken al een aantal keren in aanraking gekomen met negatieve energie of demonische entiteiten, maar ik kom er wel van af. Ik vraag me toch wel af waarom al die andere mensen hier niets van merken of voelen ? Het wordt alleen maar een last als je er niets aan doet.
Verder zal ik de tijd besteden aan mijn andere bezigheden en er liggen nog grote projecten te doen. Update en verandering van de website is een hele grote klus die nog moet gebeuren. Verder is mijn verzamelwoede ook een tijdrovende bezigheid. Ik hoef me niet te vervelen. Maar of ik altijd zin daarin heb ?
We zullen zien.

Advertenties