Tags

, ,

migraine

Vandaag bij een klant geweest om haar huis te zuiveren, maar eigenlijk betrof het de gehele flat. Aan het eind van flat is een poort vanuit de grond geopend en dat raakt de gehele flat. Dus veel paranormale activiteiten zoals geluiden, aanwezigheid, lichtbollen, aanrakingen en dingen die vanzelf gebeuren. Na de zuivering ook met mevrouw gesproken of ze nog klachten had.

Ze vertelde over haar migraïne waar ze al een tijd mee zat. Ze heeft al van alles geprobeerd. De huisarts heeft haar al diverse soorten medicijnen voorgeschreven maar het hielp maar niets. Het gebeurde allemaal na een whiplash bij een heftig ongeluk waar ze dit opliep. Ze vertelde haar verhaal.

Ik verklaarde haar probleem : De whiplash veroorzaakt een blokkade in haar nek. Onze hoofd genereert heel veel energie en normaal wordt dat via onze energiebanen via de nek en ons lichaam naar de grond afgevoerd. Als er een blokkade optreedt in je nek dan kan de energie niet weg. In lichte mate krijg je hoofdpijn, dan kan het migraïne worden en in heftige mate zelfs een epilepsie aanval. Ook in andere gevallen waarbij de nek geblokkeerd wordt door negatieve energie of entiteiten komen dezelfde problemen voor. De medische wetenschap staat daar machteloos tegen en ook andere soorten behandelingen werken slechts tijdelijk als de energie blokkade niet wordt opgeheven. Bij negatieve energie moet een zuivering plaatsvinden.
In haar geval moet dus de whiplash geheald worden en dat deed ik door een nieuwe methode die ik nog aan het ontwikkelen ben. Ik starte de healing op en onmiddelijk voelde ze de warmte in haar nek aan het werk gaan. Het voelde heel sterk aan.
Maar het is niet alleen de whiplash zelf. De gebeurtenis toen en de het ongeluk was bijzonder traumatisch, het maakte indruk en ze zag haar leven in enkele seconden voor haar voorbij gaan. Dus ook de trauma en emoties werden door mij apart behandeld en gezuiverd. Dat voelde nog krachtiger aan en er kwam ook pijn los. Een goed teken dus.
Daarnaast werden ook datgene gezuiverd die dit allemaal in stand houd en dat kan betekenen dat de whiplash uiteindelijk volledig genezen wordt. Ze heeft er jaren mee gezeten en van alles al geprobeerd, maar mijn nieuwe methode sloeg meteen aan en ook op de juiste plek. Dat maakte indruk. Ik zal haar nog op afstand een tijdje helpen en dan ben ik benieuwd hoe het dan gaat.

Advertenties